Ingrediente pentru macarons cu nuca de cocos
- 4 albusuri de ou;
- 1 lingurita extract natural de vanilie;
- 1/4 lingurita zeama de lamaie sau otet;
- 1/8 lingurita de sare;
- 300 g de zahar;
- 400 g de fulgi de nuca de cocos.
Cum se prepara macarons cu nuca de cocos
Mai intai, preincalzeste cuptorul la 160 grade Celsius si tapteaza doua tavi pentru prajituri cu hartie de copt.
Cu ajutorul unui mixer, la viteza maxima, bate bine albusurile, extractul de vanilie, zeama de lamaie si sarea. Treptat, adauga cate o lingura de zahar, pana ce obtii o bezea. Adauga fulgii de cocos, apoi formeaza macarons cu ajutorul unui "sac a poche". Da la cuptor prajiturile timp de 20 de minute si lasa-le apoi la racit alte 40 de minute.
Cum se servesc macarons cu nuca de cocos
Serveste macarons cu nuca de cocos alaturi de un pahar de lapte sau o ceasca de cafea.
Sursa foto: freecoconutrecipes.com