Deserturi

#retete Martha Stewart #martha stewart # retete halloween #halloween #decoratiuni interioare

Martha Stewart te invata cum sa prepari lilieci, fantome si paianjeni deliciosi de Halloween!

Halloweenul este la cateva zile distanta, dar pregatirile sunt deja in toi. In weekendul acesta, cumparam dovleacul, scoatem decoratiunile din pod si, cel mai important, punem la punct meniul "deghizat" in cele mai sinistre moduri. Martha Stewart te invata cum sa prepari si sa transformi negresele in cei mai deliciosi lilieci, paianjeni sau fantome.

Ingrediente pentru negresele deghizate de Halloween

  • 227 grame unt (la temperatura camerei)
  • 1 si 1/4 cani faina
  • 1 si 1/4 lingurite sare
  • 1 cana pudra cacao de calitate
  • 2 lingurite extract vanilie
  • 4 oua mari, la temperatura camerei
  • 1 si 1/2 cani zahar
  • 1/2 cana zahar brun
  • 1 plic praf de copt

Cum see prepara negresele deghizate de Halloween

Preincalzeste cuptorul la 170o Celsius.

Intr-un bol incapator adauga faina, zaharul, sarea i praful de copt si amesteca bine.

Intr-o craticioara, topeste untul si adauga pudra de cacao. Amesteca bine pana la omogenizare, apoi stinge focul si incorporeaza vanilia. Lasa compozitia sa se raceasca si adauga ouale, pe rand, amestecand bine cu ajutorul unui mixer. La final adauga amestecul de faina.

Adauga compozitia obtinuta intr-o tava cat mai lata, tapetata cu hartie de copt si coace negresa timp de 30 de minute. Las-o sa se raceasca complet.

Cu ajutorul unor forme speciale, de Halloween, decupeaza aluatul. Poti opta pentru lilieci, dovleci, paianjeni, sicrie, fantome, etc. Decoreaza apoi negresele cu Royal Icing dupa pofta inimii. Mai multe detalii despre decorul acestora gasesti aici.

 

Sursa foto: warmjello.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete