Ingrediente pentru negresele deghizate de Halloween
- 227 grame unt (la temperatura camerei)
- 1 si 1/4 cani faina
- 1 si 1/4 lingurite sare
- 1 cana pudra cacao de calitate
- 2 lingurite extract vanilie
- 4 oua mari, la temperatura camerei
- 1 si 1/2 cani zahar
- 1/2 cana zahar brun
- 1 plic praf de copt
Cum see prepara negresele deghizate de Halloween
Preincalzeste cuptorul la 170o Celsius.
Intr-un bol incapator adauga faina, zaharul, sarea i praful de copt si amesteca bine.
Intr-o craticioara, topeste untul si adauga pudra de cacao. Amesteca bine pana la omogenizare, apoi stinge focul si incorporeaza vanilia. Lasa compozitia sa se raceasca si adauga ouale, pe rand, amestecand bine cu ajutorul unui mixer. La final adauga amestecul de faina.
Adauga compozitia obtinuta intr-o tava cat mai lata, tapetata cu hartie de copt si coace negresa timp de 30 de minute. Las-o sa se raceasca complet.
Cu ajutorul unor forme speciale, de Halloween, decupeaza aluatul. Poti opta pentru lilieci, dovleci, paianjeni, sicrie, fantome, etc. Decoreaza apoi negresele cu Royal Icing dupa pofta inimii. Mai multe detalii despre decorul acestora gasesti aici.
Sursa foto: warmjello.com