Negresele cu caramel sunt delicioasa, usor de preparat si potrivite pentru orice ocazie. In compozitia acestor negrese poti adauga si migdale sau fistic. Vei obtine niste prajiturele foarte gustoase.
 

Ingrediente pentru negresele cu caramel
 

  • 120 grame unt
  • 170 grame ciocolata amaruie
  • 25 grame cacao
  • 3 oua
  • 200 grame zahar
  • 10 ml extract de vanilie
  • 140 grame faina
  • 100 grame nuci tocate
  • 200 grame caramel.
     

Cum se prepara negresele cu caramel
 

Unge o tava cu putin unt si tapeteaza cu hartie de copt.

Intr-o cratita, topeste untul. Adauga ciocolata si amesteca constant, la foc mic, pana cand toata ciocolata se topeste.

Ia de pe foc si incorporeaza si cacaoa. Amesteca bine. Adauga ouale pe rand, apoi zaharul si vanilia. Amesteca bine.

Adauga apoi si faina si nucile.

Toarna jumatate din compozitie in tava. Peste aceasta compozitie toarna o treime din caramel. Peste caramel toarna restul de compozitie de negresa . Apoi toarna si restul de caramel.

Da tava la cuptor pentru 45 de minute.
 

Cum se servesc negresele cu caramel
 

Negresele cu caramel se servesc ca atare.
 

  •   2011-09-08
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.