Deserturi

#dovleac #retete #deserturi #negrese # negrese cu crema de dovleac

Negrese cu crema de dovleac

Negresele cu crema de dovleac sunt usor de preparat, gustoase si aromate. Se pot servi si la micul dejun, alaturi de cafea sau ceai.

Ingrediente pentru negresele cu crema de dovleac

Pentru crema de dovleac:


50 grame crema de branza
50 grame zahar
100 grame piure de dovleac
1 ou
20 grame faina
2 ml extract de vanilie
2 grame scortisoara.

Pentru negrese:

200 grame ciocolata amaruie tocata
30 grame unt
100 grame zahar
10 ml extract de vanilie
1 oua
70 grame faina
2 grame praf de copt
un praf de sare.

Cum se prepara negresele cu crema de dovleac

Incinge cuptorul la 200 de grade si unge cu unt o tava. Pentru crema, amesteca crema de branza si zaharul. Adauga piurerul de dovleac si amesteca bine. Adauga apoi si oul, faina, vanilia si scortisoara.

Pentru negrese, topeste ciocolata si untul la baie marina. Ia de pe foc si adauga zaharul, vanilia si ouale. Adauga apoi si faina, prafu lde copt si sarea.

Toarna jumatate din compozita de negrese in tava, apoi crema de dovleac. Deasupra toarna restul de compozite de negrese. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.

Cum se servesc negresele cu crema de dovleac

Negresele cu crema de dovleac se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare