class="lead" style="text-align: justify;"> Painea cu prune si banane este un desert usor si gustos. O poti servi la o ceasca de cafea sau ceai. Pentru evenimentele mai speciale o poti combina cu dulceturi sau cu crema de vanilie sau ciocolata.
 

Ingrediente pentru painea cu prune si banane
 


Cum se prepara painea cu prune si banane

 
Incalzeste cuptorul la 200 de grade. Unge o tava cu unt.

Intr-un bol, amesteca piureul de prune cu zahar, apa si vanilie. Amesteca bine toate ingredientele. Adauga si bananele faramitate.

Intr-un alt bol, amesteca faina cu praf de copt, bicarbonat de sodiu si sare. Adauga mixtura de faina peste compozitia cu prune si banane. Adauga treptat si zerul. Amesteca totul bine.

Toarna compozitia in tava de copt. Da tava la cuptor, timp de 60 de minute. Scoate painea din cuptor si lasa sa se raceasca inainte de a o portiona. Pentru o aroma mai intensa, lasa painea sa se raceasca peste noapte.
 

Cum se serveste painea cu prune si banane

 
Painea cu prune si banane se serveste ca atare. O poti servi la o ceasca de cafea sau ceai. O poti unge si cu o lingura din gemul sau dulceata ta preferata.
  •   2010-10-01
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.