Pandispanul cu cirese este un desert usor de preparat, potrivit pentru sezonul estival. Cu fructe proaspete si dulci, acest desert va deveni preferatul familiei. 
 

Ingrediente pentru pandispanul cu cirese
 

 

Cum se prepara pandispanul cu cirese
 

Intr-un bol amesteca faina cu praful de copt si sarea. Intr-un bol bate galbenusurile. Adauga zaharul, coaja rasa de lamaie, sucul de lamaie si vanilia. Amesteca bine, pana obtii o crema consistenta.

Incorporeaza incet compozitia cu oua peste faina. Amesteca pana cand toate ingredientele sunt bine combinate .

Intr-un bol bate bine albusurile. Adauga-le apoi peste compozitia cu faina si galbenusuri. Amesteca incet.

Incorporeaza ciresele fara samburi. Toarna aluatul intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt .

Da tava la cuptor pentru 55 - 60 de minute. Lasa apoi sa se raceasca putin inainte de a servi.
 

Cum se serveste pandispanul cu cirese
 

Pandispanul cu cirese se serveste ca atare.

  •   2011-06-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii