Pandispanul cu piersici este o prajitura care se prepara usor si este foarte gustoasa. O poti servi atat simpla cat si cu frisca.
Ingrediente pentru pandispanul cu piersici
- 900 grame piersici
- 100 grame migdale macinate
- 300 grame faina
- un praf de sare
- 150 grame zahar
- 10 grame praf de copt
- 230 grame unt
- 3 oua
- 100 ml lapte
- 100 grame gem de caise .
Cum se prepara pandispanul cu piersici
Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge o tava rotunda cu unt si tapeteaza cu hartie de copt .
Aseaza piersicile pe fundul tavii. Peste piersici presara 2 linguri de migdale macinate.
Intr-un bol amesteca faina cu sarea, zaharul, praful de copt, untul, ouale si laptele. Amesteca bine.
Incorporeaza in compozitie si restul de migdale macinate. Toarna compozitia peste piersici.
Da tava la cuptor pentru 60 de minute. Lasa apoi sa se raceasca 10 minute.
Incalzeste gemul de caise. Rastoarna pandispanul, astfel incat piersicile sa fie deasupra. Unge piersicile cu gemul de caise incalzit.
Lasa sa se raceasca complet inainte de a servi.
Cum se serveste pandispanul cu piersici
Pandispanul cu piersici se serveste ca atare.