Deserturi

#migdale #lapte #oua #faina #piersici #unt #zahar #deserturi #pandispan # retete piersici

Pandispan cu piersici

Pandispanul cu piersici este o prajitura care se prepara usor si este foarte gustoasa. O poti servi atat simpla cat si cu frisca.
 

Ingrediente pentru pandispanul cu piersici
 

  • 900 grame piersici
  • 100 grame migdale macinate
  • 300 grame faina
  • un praf de sare
  • 150 grame zahar
  • 10 grame praf de copt
  • 230 grame unt
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 grame gem de caise .

Cum se prepara pandispanul cu piersici
 

Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge o tava rotunda cu unt si tapeteaza cu hartie de copt .

Aseaza piersicile pe fundul tavii. Peste piersici presara 2 linguri de migdale macinate.

Intr-un bol amesteca faina cu sarea, zaharul, praful de copt, untul, ouale si laptele. Amesteca bine.

Incorporeaza in compozitie si restul de migdale macinate. Toarna compozitia peste piersici.

Da tava la cuptor pentru 60 de minute. Lasa apoi sa se raceasca 10 minute.

Incalzeste gemul de caise. Rastoarna pandispanul, astfel incat piersicile sa fie deasupra. Unge piersicile cu gemul de caise incalzit.

Lasa sa se raceasca complet inainte de a servi.
 

Cum se serveste pandispanul cu piersici
 

Pandispanul cu piersici se serveste ca atare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare