Deserturi

#vanilie #zmeura #migdale #oua #prajituri #desert #faina #zahar brun #deserturi #pandispan

Pandispan cu zmeura

Pandispanul cu zmeura este o prajitura usoara si parfumata, de vara. Se prepara foarte repede si este foarte gustoasa. Pandispanul cu zmeura se serveste atat simplu, cat si cu inghetata de vanilie si zmeura proaspata, penru ocaziile speciale.

Ingrediente pentru pandispanul cu zmeura

Cum se prepara pandispanul cu zmeura

Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt o tava.

Intr-un bol amesteca migdalele macinate, untul, zaharul, faina, ouale si vanilia. Amesteca bine, pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate.

Toarna jumatate din compozitie in tava. Presara zmeura. Peste zmeura adauga restul de aluat.

Deasupra presara migdalele tocate.

Da tava la cuptor pentru 50 de minute.

Cand e gata, scoate din cuptor si lasa sa se raceasca.

Cum se servese pandispanul cu zmeura

Pandispanul cu zmeura se serveste cu zahar pudra .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete