Pandispanul cu zmeura este o prajitura usoara si parfumata, de vara. Se prepara foarte repede si este foarte gustoasa. Pandispanul cu zmeura se serveste atat simplu, cat si cu inghetata de vanilie si zmeura proaspata, penru ocaziile speciale.

Ingrediente pentru pandispanul cu zmeura

Cum se prepara pandispanul cu zmeura

Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt o tava.

Intr-un bol amesteca migdalele macinate, untul, zaharul, faina, ouale si vanilia. Amesteca bine, pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate.

Toarna jumatate din compozitie in tava. Presara zmeura. Peste zmeura adauga restul de aluat.

Deasupra presara migdalele tocate.

Da tava la cuptor pentru 50 de minute.

Cand e gata, scoate din cuptor si lasa sa se raceasca.

Cum se servese pandispanul cu zmeura

Pandispanul cu zmeura se serveste cu zahar pudra .

  •   2011-06-22
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.