Pandispanul cu zmeura este o prajitura usoara si parfumata, de vara. Se prepara foarte repede si este foarte gustoasa. Pandispanul cu zmeura se serveste atat simplu, cat si cu inghetata de vanilie si zmeura proaspata, penru ocaziile speciale.
Ingrediente pentru pandispanul cu zmeura
- 140 grame migdale macinate
- 140 grame unt
- 140 grame zahar brun
- 140 grame faina
- 2 oua
- 10 ml extract de vanilie
- 250 grame zmeura
- 20 grame migdale tocate
- zahar pudra.
Cum se prepara pandispanul cu zmeura
Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge cu unt o tava.
Intr-un bol amesteca migdalele macinate, untul, zaharul, faina, ouale si vanilia. Amesteca bine, pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate.
Toarna jumatate din compozitie in tava. Presara zmeura. Peste zmeura adauga restul de aluat.
Deasupra presara migdalele tocate.
Da tava la cuptor pentru 50 de minute.
Cand e gata, scoate din cuptor si lasa sa se raceasca.
Cum se servese pandispanul cu zmeura
Pandispanul cu zmeura se serveste cu zahar pudra .