Pregateste un parfait de portocale pentru un desert care iti va surpride musafirii intr-un mod cat se poate de placut. Este un preparat delicios si cu un aspect remarcabil.
Ingrediente pentru parfait de portocale
- 3 cani suc de portocale
- 1 lingura + ¼ lingura gelatina simpla
- 4 linguri coaja de portocale
- 5 linguri zahar
-
1 cana frisca
Cum se prepara parfaitul de portocale
Pune ½ cana suc de portocale intr-o tigaie si adauga gelatina. Lasa compozitia pe foc cam 2 minute, apoi amesteca, la foc mic, pana cand gelatina s-a dizolvat.
Adauga in tigaie 3 linguri de zahar. Dupa ce s-a dizolvat, toarna si restul de suc, apoi adauga coaja de portocala Pune intreaga compozitie intr-un recipient si da-l la frigider 2 ore, pentru a se intari.
Bate bine frisca impreuna cu 2 linguri de zahar si apoi adauga 1 lingura de coaja de portocala.
Cum se serveste parfaitul de portocale
Pune in cupe un strat de gelatina, apoi unul de frisca, altul de gelatina si altul de frisca. Decoreaza cupele cu bucatele de portocala.