Deserturi

#smantana #ciocolata #cacao #cirese #desert #pavlova

Pavlova cu cirese si ciocolata

Pavlova cu cirese si ciocolata este un desert decadent, savuros si potrivit pentru cinele speciale, cu multi invitati.

Ingrediente pentru pavlova cu cirese si ciocolata

  • 6 albusuri
  • 300 grame zahar
  • 10 grame amidon
  • 20 ml otet
  • 25 grame cacao
  • 50 grame ciocolata amaruie
  • 285 grame smantana
  • 30 grame zahar pudra
  • 600 ml compot de cirese
  • cirese proaspete pentru servit.
     

Cum se prepara pavlova cu cirese si ciocolata
 

Intr-un bol amesteca bine albusurile pana obtii o spuma consistenta. Adauga apoi si zaharul, cate o lingura pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaugare, pana cand tot zaharul se topeste complet.

Dupa ce ai adaugat tot zaharul amesteca bine cateva minute. Adauga apoi amidonul, otetul, cacaoa si ciocolata. Amesteca bine cu o spatula pana cand toate ingredientele sunt bine incorporate.

Aseaza apoi bezeaua intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da bezeaua la cuptor pentru 90 de minute. Lasa apoi sa se raceaca complet.

Inainte de a servi, amesteca smantana cu zaharul pudra. Stropeste apoi bezeaua cu compotul de cirese. Peste compot adauga smantana si mai stropeste cu putin compot. Orneaza cu cirese.
 

Cum se serveste pavlova cu cirese si ciocolata
 

Pavlova cu cirese si ciocolata se serveste ca atare.

  •   2011-06-07
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii