Piersicile conservate sunt usor de facut si pot fi folosite in diverse deserturi sau servite pur si simplu pe paine prajita sau biscuiti .
 

Ingrediente pentru piersici conservate
 

Cum se prepara piersicile conservate
 

Pune o cana de piersici intr-o tigaie si lasa-le pe foc sa se inmoaie. Adauga restul fructelor si tine la foc mediu. Asteapta pana cand dau in clocot si apoi gateste piersicile 20 de minute, pana cand acestea devin un sos.

Amesteca apoi piersicile din tigaie cu zahar si lasa-le sa dea in clocot. Adauga pectina si fierbe compozitia 1 minut.

Ia de pe foc si toarna totul in borcane sterilizate. Pune borcanele intr-o baie de apa fierbinte pentru 10 minute. Lasa-le apoi sa se raceasca.
 

Cum se servesc piersicile conservate
 

Se servesc in diverse deserturi sau se pun pe felii de paine, biscuiti etc.
 

Sursa foto: photo-dict.faqs.org
 

  •   2011-09-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii