Deserturi

#desert #piersici #zahar #biscuiti

Piersici conservate

Piersicile conservate sunt usor de facut si pot fi folosite in diverse deserturi sau servite pur si simplu pe paine prajita sau biscuiti .
 

Ingrediente pentru piersici conservate
 

Cum se prepara piersicile conservate
 

Pune o cana de piersici intr-o tigaie si lasa-le pe foc sa se inmoaie. Adauga restul fructelor si tine la foc mediu. Asteapta pana cand dau in clocot si apoi gateste piersicile 20 de minute, pana cand acestea devin un sos.

Amesteca apoi piersicile din tigaie cu zahar si lasa-le sa dea in clocot. Adauga pectina si fierbe compozitia 1 minut.

Ia de pe foc si toarna totul in borcane sterilizate. Pune borcanele intr-o baie de apa fierbinte pentru 10 minute. Lasa-le apoi sa se raceasca.
 

Cum se servesc piersicile conservate
 

Se servesc in diverse deserturi sau se pun pe felii de paine, biscuiti etc.
 

Sursa foto: photo-dict.faqs.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare