Vrei sa iti surprinzi invitatii cu un desert spectaculos? Iti recomandam niste persici crocante, care au o aroma deosebita, care cu siguranta ii va incanta pe musafirii tai.

Ingrediente pentru piersicile crocante cu sirop:
 

  • 6 piersici proaspete decojite si fara samburi
  • 1/2 lingura extract de migdale
  • 1 cana de faina
  • 1 cana de zahar
  • 1/4 cana de zahar brun
  • 1/2 lingurita de scortisoara
  • 1/5 lingurita de sare
  • 1/2 ceasca de unt

 

Cum se prepara piersicile crocante cu sirop:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, si unge cu unt o tava de copt.
Pune piersicile in tava si stropeste-le cu extract de migdale. Combina intr-un castron mai mare faina, zaharul, zaharul brun si sarea. Adauga si untul si amesteca bine compozitia.
Presara acest amestec peste piersici si pune-le la cuptor pentru 40 de minute, pana cand piersicile sunt rumenite si lasa putin suc.

Cum se servesc piersicile crocante cu sirop:

Piersicile crocante cu sirop se servesc calde sau reci, simple sau cu putina frisca deasupra.

Sursa foto: iadorefood.com

  •   2013-07-04
  •  

Articol scris de

Ana Ionescu

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.