Piersicile umplute cu crema de mascarpone sunt aromate, gustoase si cremoase.

Ingrediente pentru piersicile umplute cu crema de mascarpone


4 piersici mari
500 grame biscuiti de ciocolata faramitati
20 grame migdale macinate
30 grame zahar
10 grame cacao
70 ml vin alb dulce
20 grame unt.

Pentru crema mascarpone:

20 grame zahar
3 galbenusuri
10 ml vin alb dulce
200 grame crema mascarpone
70 grame smantana.

Cum se prepara piersicile umplute cu crema de mascarpone

Spala piersicile si taie-le pe jumatate. Indeparteaza samburele si o parte din pulpa pentru a face loc umpluturii. Toaca pulpa pe care ai scos-o din piersici.

Intr-un bol amesteca biscuitii de ciocolata, migdalele, zaharul, cacaoa si pulpa de piersica. Adauga suficient vin astfel incat compozitia sa fie consistenta.

Aseaza piersicile intr-o tava unsa cu unt si umple-le cu amestecul de mai sus. Pe deasupra asdauga si cateva cubulete de unt. Toarna restul de vin in tava. Da la cuptor pentru 40 de minute.

Pentru crema mascarpone amesteca zaharul cu galbenusurile. Adauga vinul si branza mascarpone. Adauga si smantana batuta bine si amesteca.

Caisele umplute se servesc cu crema mascarpone.

Cum se servesc piersicile umplute cu crema de mascarpone

Piersicile umplute cu crema de mascarpone se servesc ca atare.
 

  •   2012-09-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii