Placinta cu cirese este usor de preparat, racoroasa si usoara, potrivita pentru zilele de vara. Are un gust bun si se poate servi atat simpla, cat si cu inghetata de vanilie.
 

Ingrediente pentru placinta cu cirese
 

 

Cum se prepara placinta cu cirese
 

Intr-o tava de placinta aseaza aluatul.

Intr-o cratita fierbe ciresele cu zaharul timp de 20 de minute. Toarna apoi compozitia peste aluat . Stropeste cu extractul de migdale .

Deasupra aseaza cealalta foaie de aluat. Da tava la cuptor pentru 35 - 40 de minute.
 

Cum se serveste placinta cu cirese


Placinta cu cirese se serveste pudrata cu zahar. O mai poti servi si cu o cupa de inghetata de vanilie.

  •   2011-06-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii