Prajitura cu piersici si migdale este un desert pufos si gustos. Se prepara repede si este ideala pentru momentele cand ai invitati.
 

Ingrediente pentru prajitura cu piersici si migdale
 

  • 400 grame piersici, feliate
  • 150 grame unt
  • 150 grame zahar
  • 3 oua batute
  • 300 grame migdale macinate
  • 125 grame faina
  • 150 grame crema de vanilie
  • 150 grame zmeura
  • 100 grame fulgi de migdale
  • zahar pudra, pentru servit.
     

Cum se prepara prajitura cu piersici si migdale
 

Incinge cuptorul la 180 de grade. Unge o tava cu unt si tapeteaza cu hartie de copt .

Cu un mixer amesteca bine untul si zaharul pana obtii o compozitie pufoasa. Adauga ouale pe rand, amestecand bine dupa fiecare ou.

Incorporeaza in compozitie migdalele macinate, faina si crema de vanilie.

Toarna compozitia in tava. Deasupra aseaza feliile de piersici si zmeura. Peste fructe presara fulgii de migdale.

Da tava la cuptor pentu 40 de minute. Lasa apoi sa se raceasca timp de 15 minute.
 

Cum se serveste prajitura cu piersici si migdale
 

Prajitura cu piersici si migdale se serveste cu zahar pudra pe deasupra.

  •   2011-07-15
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii