Prajitura cu lamaie la borcan reprezinta un desert foarte aromat si aspectuos.

Ingrediente pentru prajitura cu lamaie la borcan

1 chec/pandispan simplu

coaja rasa de lamaie

300 g mascarpone

4 linguri zahar pudra

colorant alimentar galben

Cum se prepara prajitura la borcan cu lamaie

Mixeaza mascarponele cu zaharul pudra, pana ce obtii o compozitie spumoasa. Adauga coaja rasa de lamaie.

Separat, faramiteaza checul, apoi toarna peste el 2 linguri de colorant alimentar lichid. Amesteca foarte bine, astfel incat toate firimiturile sa dobandeasca o culoare uniforma.

Pune in borcane/ cupe de sticla straturi alternative de firimituri de prajitura si crema mascarpone.

Pune desertul la frigider, minim 3 ore.

Cum se serveste prajitura la borcan cu lamaie

Serveste desertul ca atare.

Foto: babble.com
 

  •   2012-08-06
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.