Prajitura cu lamaie la borcan reprezinta un desert foarte aromat si aspectuos.

Ingrediente pentru prajitura cu lamaie la borcan

1 chec/pandispan simplu

coaja rasa de lamaie

300 g mascarpone

4 linguri zahar pudra

colorant alimentar galben

Cum se prepara prajitura la borcan cu lamaie

Mixeaza mascarponele cu zaharul pudra, pana ce obtii o compozitie spumoasa. Adauga coaja rasa de lamaie.

Separat, faramiteaza checul, apoi toarna peste el 2 linguri de colorant alimentar lichid. Amesteca foarte bine, astfel incat toate firimiturile sa dobandeasca o culoare uniforma.

Pune in borcane/ cupe de sticla straturi alternative de firimituri de prajitura si crema mascarpone.

Pune desertul la frigider, minim 3 ore.

Cum se serveste prajitura la borcan cu lamaie

Serveste desertul ca atare.

Foto: babble.com
 

  •   2012-08-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii