Deserturi

#valentine's day #valentine #sfantul valentin #prajituri #miere #migdale #reteta

Prajiturele cu miere si aroma de Valentine's Day

Prajiturelele cu miere si migdale au toate ingredientele necesare pentru a va face ziua de sfantul valentin mai dulce si aromata. Amestecul de migdale si miere va va imbata simturile cu o aroma dulce, care inspira iubire.

Ingrediente pentru prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
 

  • 3 sferturi de cana de unt, batut crema
     
  • 3 sferturi de cana de miere
     
  • 1 sfert de lingurita de esenta de migdale
     
  • 2 - 2,5 cani de faina
     
  • 1 jumatate de cana de migdale taiate marunt.
     

Cum se prepara prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
 

  • Bate cu mixerul untul, mierea si extractul de migdale pana cand amestecul este bine legat si pufos.
     
  • Adauga faina, pe rand, putin cate putin, amestecand bine cu mixerul dupa fiecare adaugare.
     
  • Incorporeaza migdalele.
     
  • Pe o hartie de copt pusa intr-o tava pentru copt aseaza forme sub forma de inima in care va trebui sa adaugi aluatul obtinut. Pune aluatul in straturi de 1-2 centimetri.
     
  • Decoreaza-le daca vrei, cu bombonele sau ce iti doresti tu.
  • Da-le la cuptor, la treapta 3-4, pentru 25 – 30 de minute sau pana cand marginile devin usor maronii.
     
  • Lasa-le sa se raceasca si scoate-le din tava.
     

Cum se servesc prajiturelele cu miere si aroma de Valentine’s Day:
 

  • Se servesc reci sau caldute, alaturi de o ciocolata calda sau un pahar de sampanie.
     
  • Le poti inmuia in ciocolata sau poti presara deasupra lor un sirop de ciocolata.


Pofta buna!
 

  •   2010-02-09
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Diana Andrei

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii