Prajiturile de cu se prepara foarte repede si sunt foarte gustoase. La prepararea lor poate participa intreaga familia. Vei avea astfel de momente placute alaturi de cei dragi si vei realiza si deserturi delicioase.
 

Ingrediente pentru prajituri de Craciun cu jeleu
 

  • 50 grame unt
  • 100 grame
  • 350 grame jeleuri rosii si verzi
  • 2 oua
  • vanilie
  • 300 grame faina
  • praf de copt
  • sare
  • zahar brun pentru decor.

 

Cum se prepara prajiturile de Craciun cu jeleu
 

Intr-un bol amesteca untul cu zaharul, jeleurile, ouale si vanilia. Intr-un alt bol amesteca faina cu praful de copt si sarea.

Adauga treptat faina compozitia cu jeleuri. Amesteca bine, pana totul este bine incorporat.

Din aceasta compozitie, formeaza mingiute. Ruleaza apoi mingiutele prin zaharul brun.

Aseaza toate mingiutele intr-o tava unsa cu unt. Turteste apoi putin mingiutele.

Da tava la cuptor timp de la 10 - 15 minute.
 

Cum se servesc prajiturile de Craciun cu jeleu
 

Prajiturile de Craciun cu jeleu se servesc ca atare.

  •   2010-12-16
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii