Deserturi

#reteta #cocos #pricomigdale

Pricomigdale cu nuca de cocos

Pricomigdalele pot fi delicioase alaturi de o cana cu cafea sau ceai, pentru un alint de dupa-amiaza sau de dimineata. De obicei pricomigdalele sunt facute cu migdale sau nuci, insa ele pot fi si facutecu cocos , avand astfel o aroma speciala.

Pentru o reteta de pricomigdale ai nevoie de:

  • Doua albusuri de ou
  • 1 1/2 cana de suc de nuca de cocos
  • 1/4 de cana zahar granulat
  • 3 linguri de cacao pudra
  • 2 linguri de faina integrala
  • 1 lingura de sirop de porumb
  • 1 lingura de vanilie
  • Un varf de sare

  • Mod de preparare :

  • Incalziti cuptorul la temperatura de 160 de grade Celsius.
  • Intr-un bol, amestecati siropul de la nuca de cocos, zaharul, pudra de cacao, faina si sarea.
  • Intr-un alt bol, amestecati siropul de porumb si vanilia.
  • Amestecati cele doua creme obtinute pana obtineti un amestec omogen.
  • Pregatiti tava, folosind hartie pentru copt. Utilizand o lingura (cupa) pentru luat inghetata asezati aproximativ 15 movile de crema de cocos la distanta de aproximativ 6 centimentri una de alta.
  • Dati-le la cuptor si lasati-le sa se coaca pentru 15-20 de minute. Scoateti-le pe o farfurie si lasati-le sa se raceasca.
  • Le puteti orna cu crema de ciocolata si servi pe post de fursec la ceai sau cafea.

    Pofta buna!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului