Deserturi

#quice #rette #retete simple #mozzarella #parmezan #spanac #retete rapide

Quice cu spanac, mozzarella si parmezan, fara crusta. O reteta ideala pentru o masa rapida

Quice cu spanac, mozzarella si parmezan este o reteta rapida, hranitoare si sanatoasa. Este reteta ideala atat pentru cina cat si pentru un mic dejun savuros. Iata cat de simplu o poti prepara.

Ingrediente pentru quiche-ul cu spanac, mozzarella si parmezan

  • 1 lingura de ulei de masline extravirgin
  • 1 ceapa alba
  • 500g de spanac
  • 5 oua
  • 500g mozzarella
  • 250g parmezan
  • 1/2 lingura nucsoara
  • sare
  • piper macinat

Cum se prepara quiche-ul cu spanac, mozzarella si parmezan

Preincalzeste cuptorul la 180oC si unge o tava de quiche cu ulei.

Intr-o tigaie incapatoare incinge uleiul si caleste ceapa tocata marunt. Adauga apoi spanacul si caleste totul pana cand apa lasata se evapora iar spanacul se inmoaie. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Lasa-l apoi sa se raceasca pana ajunge la temperatura camerei.

Rade mozzarella si parmezanul.

Intr-un bol incapator amesteca ouale cu branza si nucsoara si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Cand spanacul s-a racit, incorporeaza-l in amestecul de branza.

Adauga compozitia de quiche in tava si coace totul timp de 30-40 de minute, sau pana cand este bine patrunsa, iar la suprafata prinde o crusta auriu-maronie.

Cum se serveste quiche-ul cu spanac, mozzarella si parmezan

Poti servi quiche-ul cu spanac, mozzarella si parmezan atat cald cat si rece. Merge perfect alaturi de o salata sau alaturi de o felie de paine prajita.

Sursa foto: confessionsofachocoholic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului