Deserturi

#ciocolata #retete #prajituri #deserturi # retete prajituri #prajitura cu ciooclata

Rasfat culinar: 8 prajituri cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata este unul dintre cele mai populare deserturi. Cu un astfel de preparat nu ai cum sa dai gres, indiferent de ocazie. Foloseste alune, miere, cereale, vanilie pentru a obtine un desert de senzatie.

Iata cateva dintre cele mai gustoase prajituri cu ciocolata pe care le poti face la tine in bucatarie:

1. Prajitura de ciocolata cu miere

Prajitura de ciocolata cu miere este un desert dulce, potrivit pentru indragostiti si pentru copii, atata timp cat este consumat moderat. Preparatul nu este complicat si se face destul de repede.

2. Prajitura frantuzeasca cu ciocolata

Prajitura frantuzeasca cu ciocolata este un desert care se prepara din numai 4 ingrediente simple. Prajitura nu contine faina, este delicata si aromata. O poti servi simpla sau cu fructe proaspete.

3. Prajitura de ciocolata neagra

Prajitura de ciocolata neagra este potrivita pentru cei care prefera deserturile cu ciocolata neindulcita. Desertul poate fi servit la temperatura camerei.

4. Prajitura de ciocolata si cereale

Unul dintre cele mai gustoase mic-dejunuri este cel cu cereale si fulgi de ciocolata. Combinatia o poti folosi si intr-o prajitura de ciocolata cu cereale. Gratie compozitiei sale, desertul este potrivit pentru a fi servit cu ceai, cafea, lapte sau suc.

5. Prajitura tripla cu ciocolata

Daca ti se pare ca niciodata nu este destula ciocolata intr-o prajitura, incearca varianta suprema: prajitura tripla cu ciocolata. Aceasta se face din cacao, ciocolata si fulgi de ciocolata.

6. Prajitura de ciocolata cu alune

Prajitura de ciocolata cu alune este un desert delicios, dintr-o combinatie populara. Pentru un plus de savoare se adauga un topping cald pentru inghetata.

7. Prajitura de ciocolata cu vin

Prajitura de ciocolata cu vin este un preparat elegant, potrivit pentru ocaziile speciale. Se poate servi cu putina frisca.

8. Prajitura de ciocolata cu vanilie

Prajitura de ciocolata cu vanilie este un preparat clasic, popular, potrivit pentru orice ocazie. Ingredientele sunt obisnuite, putandu-se gasi in orice bucatarie.

Foto : omahasteaks.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare