Deserturi

#inghetata #tiramisu #secret sensation #Haagen-Dazs

Rasfata-ti papilele gustative cu noul Haagen-Dazs Secret Sensation Tiramisu

Inimi bogate de sos de cafea & bucati de piscoturi ascunse prin catifelata inghetata Haagen-Dazs Tiramisu.

În această vară, gama de succes Häagen-Dazs Secret Sensations vine cu o nouă aromă specială: Tiramisu, confirmând încă odată, faptul că Häagen-Dazs este fără dubii o înghețată inovativă!

Inimi bogate de sos de cafea și bucăți fine de pișcoturi ascunse prin, atât de catifelata înghețată Tiramisu, care la fel ca întreaga gama Secret Sensations este inspirată de un desert cosmopolitan. Vara 2014 ne aduce o noua combinație Häagen-Dazs care promite să ne fascineze.

Pasiunea Häagen-Dazs pentru perfecțiune este confirmată încă odată, atât prin îmbogățirea gamei Häagen-Dazs Secret Sensations cu o nouă aromă în ambalaj family și minicup, cât și prin bine-cunoscutele sale ingrediente de cea mai bună calitate.

Și asta pentru că, Häagen-Dazs aparține acelor câteva înghețate care nu conțin coloranți artificiali și arome!

Häagen-Dazs Secret Sensation este acum disponibilă în 3 arome delicioase: Chocolat Fondant, Crème Brulee si Noul Tiramisu!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului