Deserturi

#gutui #gem #migdale

Reteta de post: Foietaj cu gutui

Foietajul cu gutui este un desert rapid si foarte gustos. Se poate prepara cu orice tip de gem de fructe. Se serveste cald, cu zahar pudra pe deasupra.
 

Ingrediente pentru foietaj cu gutui
 

 

Cum se prepara foietajul cu gutui
 

Intr-un bol amesteca gemul de gutui cu mierea si nucile. Intinde aluatul si pune o foaie intr-o tava unsa cu ulei. Toarna peste aluat compozitia cu gutui.

Pune peste compozitie a doua foaie de aluat. Unge foia cu putin ulei. Da tava la cuptor timp de 30 de minute.
 

Cum se serveste foietajul cu gutui
 

Foietajul cu gutui se serveste cu zahar pudra pe deasupra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete