Daca in zilele de post ai pofta de halva , poti incerca varianta fara oua. Este simplu de preparat si este foarte aromata. In aceasta halva poti adauga si diverse arome.
 

Ingrediente pentru halva
 

 

Cum se prepara halvaua
 

Intr-o cratita fierbe apa cu zaharul, pana obtii un sirop. In alta cratita incinge uleiul si adauga grisul. Amesteca continuu cu o lingura de lemn. Asauga apoi treptat siropul si nuca.

Lasa halvaua pe foc pana compozitia capata consistenta. Ia halvaua de pe foc si acopera cu un capac. Lasa asa cateva minute. Rastoarna apoi halvaua pe o farfurie si pudreaza cu scortisoara .
 

Cum se serveste halvaua
 

Halvaua se serveste ca atare.

  •   2010-11-23
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.