Biscuitii Anzac sunt potriviti pentru cei mici, in special la micul dejun, sau pentru pachetelul de la scoala. Se prepara foarte repede, sunt sanatosi si satiosi. Se poti servi cu lapte, cacao sau ceai.
 

Ingrediente pentru biscuitii Anzac
 

 

Cum se prepara biscuitii Anzac
 

Intr-un bol amesteca faina cu fulgii de ovaz, zaharul si nuca de cocos. Intr-o tigaie incalzeste siropul de artar cu untul. Lasa pe foc pana cand untul se topeste in totalitate.

Intr-un pahar amesteca bicarbonatul de sodiu cu 2 lingurite de apa. Adauga apoi mixtura peste siropul de artar.

Adauga apoi aceasta compozitie peste faina si amesteca bine, pana totul este bine combinat.

Din acest aluat formeaza mingiute pe care le asezi pe o tava tapetata cu hartie de copt. Apasa apoi incetisor fiecare mingiuta.

Da tava la cuptor pentru 15 minute.
 

Cum se servesc biscuitii Anzac
 

Biscuitii Anzac se servesc la micul dejun, cu lapte sau cacao.

  •   2011-05-30
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Pelmeni cu vita

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.