Fursecurile cu caise si ovaz sutn sanatoasa, satioase si potrivite pentru gustarile dulci ale celor mici. Pot fi servite cu lapte sau cacao, la micul dejun. La aceasta reteta se pot implica si cei mici care pot amesteca ingredientele.
 

Ingrediente pentru fursecuri cu caise si ovaz
 

 

Cum se prepara fursecurile cu caise si ovaz
 

Intr-un bol amesteca fulgii de ovaz, zaharul, caisele tocate si faina intr-un bol. Intr- cratita mica, amesteca siropul de artar cu bicrbonatul de sodiu si 60 ml apa fiarta. Lasa pe foc pana cand toate ingredientele s-au combinat.

Lasa apoi sa se raceasca timp de 2 - 3 minute. Adauga untul si amesteca incet.

Adauga apoi compozitia aceasta peste faina si caise. Amesteca bine, pana toate ingredientele se combina. Lasa deoparte timp de 10 minute.

Formeaza apoi fursecuri pe care le asezi pe o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor pentru 20 de minute.

Lasa apoi frusecurile sa se raceasca complet inainte de a servi.
 

Cum se servesc furscurile cu caise si ovaz
 

Fursecurile cu caise si ovaz se servesc ca atare.

  •   2011-05-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii