Tortul de inghetata este un adevarat deliciu pentru cei mici. Acestia pot participa la prepararea si ornarea tortului. Acest tort se prepara foarte repede si este potrivit pentru o petrecere cu multi copii.
 

Ingrediente pentru tortul de inghetata
 

 

Cum se prepara tortul de inghetata
 

Faramiteaza bine fursecurile de ciocolata. Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine.

Preseaza apoi aceasta compozite intr-o tava, formand un blat. Da apoi la rece pentru 15 minute.

Taie batoanele de ciocolata in 4 - 5 bucati. Inveleste-le in folie de plastic si da-le la rece pentru 10 minute. Taie-le apoi in bucatele mici.

Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de inghetata. Presara apoi jumatate din bucatelele de baton faramitate. Deasupra adauga restul de inghetata.

Peste inghetata presara restul de bucatele de ciocolata. Acopera apoi cu o folie de aluminiu si da la rece peste noapte.

Scoate tortul din forma. Orneaza marginea tortului cu frisca rece. Peste frisca presara bomboanele colorate. Da la rece pentru o ora.
 

Cum se serveste tortul de inghetata
 

Tortul de inghetata se serveste ca atare.

  •   2011-05-26
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii