Negresa cu crema de branza este o prajitura usoara si delicata. Preparatul este ideal pentru diabeticii care isi doresc ceva bun de sarbatori.
Ingrediente pentru negresa cu crema de branza, pentru diabetici
- 3/4 cana zahar
- 1/4 cana + 2 linguri margarina degresata
- 1 ou + 1 albus de ou
- 1 lingura extract de vanilie
- 1/2 cana faina
- 1/4 cana cacao neindulcita
- 225 gr crema de branza degresata
- 1/4 cana indulcitor dietetic
-
3 linguri lapte degresat.
Cum se prepara negresa cu crema de branza, pentru diabetici
Bate zaharul si margarina pana obtii o textura pufoasa. Adauga ouale si vanilia, apoi baie iar. Adauga treptat faina si praful de cacao, batand foarte bine. Toarna intr-o tava unsa cu ulei. Bate crema de branza si indulcitorul cu un mixer.
Adauga lapte si amesteca bine. Toarna aceasta compozitie peste cea din tava. Trece cu un cutit peste suprafata pentru a crea un efect de marmura. Da la cuptor la 195 grade Celsius pentru 30 de minute.
Cum se serveste negresa cu crema de branza, pentru diabetici
Lasa prajitura sa se raceasca si apoi taie-o in forma dorita.
Sursa foto: whatmegansmaking.com