Negresa cu crema de branza este o prajitura usoara si delicata. Preparatul este ideal pentru diabeticii care isi doresc ceva bun de sarbatori.


Ingrediente pentru negresa
cu crema de branza, pentru diabetici
 

Cum se prepara negresa cu crema de branza, pentru diabetici
 

Bate zaharul si margarina pana obtii o textura pufoasa. Adauga ouale si vanilia, apoi baie iar. Adauga treptat faina si praful de cacao, batand foarte bine. Toarna intr-o tava unsa cu ulei. Bate crema de branza si indulcitorul cu un mixer.

Adauga lapte si amesteca bine. Toarna aceasta compozitie peste cea din tava. Trece cu un cutit peste suprafata pentru a crea un efect de marmura. Da la cuptor la 195 grade Celsius pentru 30 de minute.
 

Cum se serveste negresa cu crema de branza, pentru diabetici
 

Lasa prajitura sa se raceasca si apoi taie-o in forma dorita.


Sursa foto: whatmegansmaking.com
 

  •   2011-12-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii