Rulada cu caise este usor de preparat si foarte gustoasa. Este ideala pentru mesele festive sau pentru momentele cand ai invitiati. Se serveste ca atare, pudrata cu zahar.

Ingrediente pentru rulada cu caise


100 grame zahar
3 oua
100 grame faina
75 grame unt
5 ml esenta de vanilie
175 grame zahar pudra
90 grame gem de caise.

Cum se prepara rulada cu caise

Intr-un bol amesteca cu mixerul zaharul si ouale pana obtii o crema consistenta. Adauga faina si amesteca usor. Toarna compozita intr-o tava dreptunghiulara.

Da la cuptor pentru 10 minute. Scoate pandispanul si aseaza pe un prosop curat, dupa care rulezi.

In alt bol amesteca untul si esenta de vanilie. Adauga treptat si zaharul pudra. Desfa cu grija rulada si unge pe toata suprafata cu crema de unt si apoi un strat consistent de gem de caise. Ruleaza din nou si lasa la rece cateva minute.

Cum se serveste rulada cu caise

Rulada cu caise se serveste feliata.
 

  •   2012-05-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii