Deserturi

#branza #saratele

Saratele cu branza

Saratelele sunt iubite de toata lumea. Le poti pregati pentru a avea in casa ceva proaspat, facut de tine, cand vrei sa ai ceva de rontait. De asemenea, sunt foarte potrivite cand ai musafiri

Ingrediente pentru de casa
 

  • 250 gr unt
  • 250 gr branza
  • 400 gr faina
  • ½ cana cascaval ras
  • chimen
  • 1 ou
  • sare dupa gust
     

Cum se prepara saratelele
 

Amesteca intr-un castron branza cu faina, untul si sarea. Dupa ce obtii un aluat, pune-l la frigider 2 ore . Intinde apoi aluatul. Bate bine oul, apoi foloseste-l pentru a unge foaia de aluat. Presara chimenul si cascavalul. Poti pune si susan.

Taie apoi aluatul in forma dorita pentru saratele si aseaza apoi formele in cuptor, intr-o tava unsa bine.
 

Cum se servesc saratelele
 

Se servesc dupa ce au ajuns la temperatura camerei.

  •   2011-04-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii