Deserturi

#branza #saratele

Saratele cu branza

Saratelele sunt iubite de toata lumea. Le poti pregati pentru a avea in casa ceva proaspat, facut de tine, cand vrei sa ai ceva de rontait. De asemenea, sunt foarte potrivite cand ai musafiri

Ingrediente pentru de casa
 

  • 250 gr unt
  • 250 gr branza
  • 400 gr faina
  • ½ cana cascaval ras
  • chimen
  • 1 ou
  • sare dupa gust
     

Cum se prepara saratelele
 

Amesteca intr-un castron branza cu faina, untul si sarea. Dupa ce obtii un aluat, pune-l la frigider 2 ore . Intinde apoi aluatul. Bate bine oul, apoi foloseste-l pentru a unge foaia de aluat. Presara chimenul si cascavalul. Poti pune si susan.

Taie apoi aluatul in forma dorita pentru saratele si aseaza apoi formele in cuptor, intr-o tava unsa bine.
 

Cum se servesc saratelele
 

Se servesc dupa ce au ajuns la temperatura camerei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului