Un desert extrem de delicios, care se cere repetat ori de cate ori ai pofta de ceva dulce.

Ingrediente pentru spuma de ciocolata cu cardamom

30 gr. ciocolata alba

50 gr. ciocolata neagra , tocata marunt

2 albusuri de ou

1 lingura de zahar brun

2 varfuri lingurita de cardamom macinat

Cum se prepara spuma de ciocolata cu cardamom

Topeste ciocolata neagra intr-un bol de inox, la bain-marie, apoi lasa la racit.

Bate albusurile de ou, pana obtii o spuma teapana, apoi incorporeaza zaharul si cardamomul. Incorporeaza si ciocolata topita, apoi cu grija adauga si jumatate din ciocolata alba.

Imparte spuma in cupe sau pahare, si pune deasupra fulgi de ciocolata alba, obtinuti din jumatatea de cantitate de ciocolata alba ramasa.

Cum se serveste spuma de ciocolata cu cardamom

Serveste spuma de ciocolata rece, dupa ce a stat cel putin o ora la frigider.

Foto: glutenfreecanteen.com
 

  •   2012-03-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii