Strudelul de cirese este un desert aromat si gustos, potrivit pentru momentele in care ai invitati. Se poate servi atat simplu, cat si cu inghetata de vanilie sau frisca.
 

Ingrediente pentru studelul de cirese
 

 

Cum se prepara strudelul de cirese
 

Intr-un bol amesteca ciresele cu zaharul, sucul de lamaie si scortisoara. Daca iti place, in aceasta compozitie poti adauga si putin alcool. Acopera bolul si lasa la macerat timp de 2 ore .

Dupa 2 ore, scurge bine compozitia. Incinge cuptorul la 180 de grade si unge o tava cu unt.

Intinde aluatul si unge-l cu unt topit. Preasara cu migdalele macinate. Peste migdale aseaza umplutura cu cirese. Ruleaza bine aluatul si sigileaza la capete. Unge ruloul cu unt topit si aseaza pe tava.

Da tava la cuptor, pentru 25 - 30 de minute.
 

Cum se serveste strudelul de cirese
 

Strudelul de cirese se serveste cu zahar pudra si frisca. Il mai poti servi si cu o cupa de inghetata de vanilie.

  •   2011-06-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii