Tarta cu mure si crema de branza se serveste, de regula, rece.


Ingrediente pentru tarta cu mure si crema de branza


Aluat

  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 1 lingura zahar
  • 1 praf de copt
  • 250 g faina


Umplutura

 

  • 200 g mascarpone
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 50 g amidon
  • 1 esenta vanilie
  • 200 g mure


Cum se prepara tarta cu mure si crema de branza


Pregateste mai intai aluatul. Mixeaza untul cu zaharul si oul, apoi incorporeaza faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Pune aluatul la rece, minim 30 de minute.

Intinde aluatul sub forma de foaie, apoi aseza-l intr-o tava de tarta tapetata cu ulei si faina. Pune aluatul la copt, circa 15 minute, la 180 de grade.

Intre timp, mixeaza crema mascarpone cu zahar, adauga ouale, amidonul si aromele.

Toarna compozitia de branza in crusta de tarta si aseaza deasupra murele.

Pune tarta la copt, inca 15 minute.


Cum se serveste tarta cu mure si crema de branza


Serveste tarta rece, cu zahar pudra deasupra.

Sursa foto: babble.com

 

  •   2012-07-11
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.