Tarta cu pere si migdale este un desert gustos, savuros si foarte aromat. Este usor de preparat si este ideal pentru mesele festive. Se poate servi cu o cupa de inghetata de vanilie.
Ingrediente pentru tarta cu pere si migdale
170 grame pasta de migdale
20 grame zahar
20 grame faina
85 grame unt
1 ou
1 albus
5 ml extract de migdale
10 ml rom
2 pere fierte
aluat de tarta.
Cum se prepara tarta cu pere si migdale
Incinge cuptorul la 180 de grade. Aseaza aluatul intr-o tava. Intr-un bol amesteca pasta de migdale cu zaharul si faina, pana obtii o crema fina. Adauga treptat si untul si amesteca bine.
Adauga apoi oul, albusul, extractul de migdale si romul. Toarna compozitia peste aluatul din tava. Taie perele in felii si aseaza-le peste crema cu migdale.
Da tava la cuptor pentru 45 de minute. Inainte de a servi lasa sa se raceasca 10 minute.
Cum se serveste tarta cu pere si migdale
Tarta cu pere si migdale se serveste ca atare.
#migdale #retete #deserturi #tarta #pere # tarte #tarta cu pere
Tarta cu pere si migdale
Tarta cu pere si migdale Tarta cu pere si migdale este un desert gustos, savuros si foarte aromat. Este usor de preparat si este ideal pentru mesele festive. Se poate servi cu o cupa de inghetata de vanilie.- 2012-04-09 2012-04-09
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz