Tiramisul cu piersici este un desert racoros, savuros si usor de preparat. Se serveste cu felii de piersica .
 

Ingrediente pentru tiramisu cu piersici
 

  • 250 grame crema de branza
  • 20 ml coniac de piersici
  • 10 ml lapte
  • 100 grame zahar
  • 5 ml extract de vanilie
  • 100 grame frisca
  • 12 piscoturi
  • 30 ml cafea
  • 4 piersici feliate


Pentru crema:
 

  • 100 grame frisca
  • 20 grame zahar
  • 10 ml coniac de piersici
  • 5 ml extract de vanilie.
     

Cum se prepara tiramisu cu piersici
 

Intr-un bol amesteca crema de branza cu coniacul si laptele pana obtii o compozitie pufoasa. Adauga zaharul si vanilia.

In alt bol amesteca bine frisca. Incorporeaza apoi in compozitia cu branza.

Intr-un recipient aseaza piscoturile inmuiate in cafea. Peste piscoturi adauga jumatate din crema de branza. Aseaza un rand de felii de piersici. Peste piersici adauga restul de crema de branza.

Intr-un bol amesteca bine frisca, zaharul coniacul si extractul de vanilie. Toarna aceasta frisca peste tiramisu.

Acopera cu o folie alimentara si da la rece pentru 2 ore.
 

Cum se serveste tiramisu de piersici
 

Tiramisu de piersici se serveste ornat cu felii de piersica.

  •   2011-07-18
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.