Deserturi

#piscoturi #lapte #cafea #desert #piersici #zahar #tiramisu #crema de branza # retete piersici

Tiramisu cu piersici

Tiramisul cu piersici este un desert racoros, savuros si usor de preparat. Se serveste cu felii de piersica .
 

Ingrediente pentru tiramisu cu piersici
 

  • 250 grame crema de branza
  • 20 ml coniac de piersici
  • 10 ml lapte
  • 100 grame zahar
  • 5 ml extract de vanilie
  • 100 grame frisca
  • 12 piscoturi
  • 30 ml cafea
  • 4 piersici feliate


Pentru crema:
 

  • 100 grame frisca
  • 20 grame zahar
  • 10 ml coniac de piersici
  • 5 ml extract de vanilie.
     

Cum se prepara tiramisu cu piersici
 

Intr-un bol amesteca crema de branza cu coniacul si laptele pana obtii o compozitie pufoasa. Adauga zaharul si vanilia.

In alt bol amesteca bine frisca. Incorporeaza apoi in compozitia cu branza.

Intr-un recipient aseaza piscoturile inmuiate in cafea. Peste piscoturi adauga jumatate din crema de branza. Aseaza un rand de felii de piersici. Peste piersici adauga restul de crema de branza.

Intr-un bol amesteca bine frisca, zaharul coniacul si extractul de vanilie. Toarna aceasta frisca peste tiramisu.

Acopera cu o folie alimentara si da la rece pentru 2 ore.
 

Cum se serveste tiramisu de piersici
 

Tiramisu de piersici se serveste ornat cu felii de piersica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare