Trufele cu sampanie sunt un desert delicios, care se prepara rapid si foarte usor. Sunt cremoase, dulci si ii vor incanta pe toti invitatii tai cu aroma lor deosebita.
Ingrediente pentru trufele cu sampanie:
- 1/4 cana de sampanie
- 1 lingura de sirop de porumb
- 170 g ciocolata cu lapte
- 57 g ciocolata amaruie
- 1 lingura de cacao fara zahar
Cum se prepara trufele cu sampanie:
Combina sampania cu siropul de porumb, ciocolata cu lapte faramitata si topeste-le la bain-marie, amestecand incontinuu. Toarna amestecul intr-un recipient si acopera-l cu o folie de plastic, apoi da-l la frigider pentru doua ore.
Formeaza apoi din compozitie mingiute si trece-le prin cacao, pana cand se acopera complet, apoi pune trufele la frigider pentru 15 minute.
Cum se servesc trufele cu sampanie:
Trufele cu sampanie se servesc reci, alaturi de un pahar de spumant alb.
Sursa foto: myrecipes.com