- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina
Negresa cu gem de visine
Ingrediente
- 1 cana cu zahar
- 1 cana cu apa
- 3-4 linguri de dulceata de visine
- 200 g zahar
- 1 praf de copt
- 2 cani de faina
- 3 linguri cu ulei
- 4 linguri de cacao pudra
- zahar pudra
- un praf de sare
Cum se prepara
Intr-un ibric adauga apa si o cana de zahar si fierbe-le la foc mic pana cand zaharul se topeste. Stinge focul si adauga uleiul.
Intr-un bol, amesteca faina cu pudra de cacao, praful de copt, sarea si cele 200 de grame de zahar. Amesteca bine, apoi incorporeaza treptat apa si mixeaza bine pana se formeaza o pasta. La final incorporeaza dulceata.
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Toarna aluatul intr-o tava tapetata cu foaie de copt. Coace prajitura timp de 40 de minute. Las-o sa se raceasca apoi presara zahar pudra pe deasupra.
Sursa foto principala: jamalafoods.com
- Pagina anterioara
- Pagina 1 din 3
- Urmatoarea pagina