Deserturi

#torturi chocolat #tort #desert #chocolat

5 motive pentru care sa comanzi torturi online in Bucuresti, de la CHOCOLAT!

Deoarece traim in secolul vitezei si al tehnologiei, cumparaturile online au devenit parte importanta din viata noastra. In special anul acesta si-au dovedit utilitatea, cand am fost nevoiti sa petrecem o perioada in case.

Cu doar cateva click-uri, putem comanda orice, inclusiv torturi si prajituri. Stim ca de multe ori ti-ai dori sa te bucuri de cele mai delicioase dulciuri, insa dupa ce achizitionezi prajituri de la cea mai apropiata cofetarie, ai parte doar de dezamagiri. Din fericire, poti comanda prajituri si torturi online de la Chocolat si te poti bucura de cele mai bune deserturi pe care le-ai mancat vreodata. Multumita serviciului de livrare torturi in Bucuresti, poti comanda ceea ce iti doresti din confortul casei. In continuare, iti vom prezenta cateva motive pentru care sa comanzi torturi online!

1. Te bucuri de torturi delicioase, in diferite arome

Ti s-a intamplat si tie sa cumperi un anumit tort si sa iti dai seama ca este o adevarata dezamagire abia in momentul in care l-ai servit invitatilor? Stim cat este de neplacut, mai ales cand il cumperi in graba si nu ai timp sa mergi la o degustare. Din fericire, alegand torturi de la CHOCOLAT, nu va trebui sa iti faci griji in ceea ce priveste gustul. Toate sortimentele sunt delicioase si sunt pe placul oricui. Secretul acestor torturi (in afara retetelor personalizate, stiute numai de cei de la Chocolat) il reprezinta folosirea ingredientelor de cea mai buna calitate, naturale.

2. Nu iti mai faci griji in privinta modului de transport

Cand vine vorba despre achizitionarea unui tort, probabil cel mai mare cosmar il reprezinta modul de transport si vizualizarea ta cu o cutie imensa, pe care o scapi sau alaturi de care cazi. Nu este amuzant si probabil ti s-a intamplat si tie sa cumperi un tort, sa ajungi cu el intreg la masina si sa constati ca s-a deteriorat pe timpul transportului. Multumita serviciului de livrare torturi in Bucuresti, tot ceea ce vei comanda, va ajunge in stare perfecta la tine, exact asa cum a plecat din cofetarie si la o temperatura optima (avand in vedere ca sunt transportate cu masini speciale).

3. Economisesti timp si bani

Dupa cum bine stii, avantajul de a comanda online (indiferent despre ce este vorba) este faptul ca nu mai este nevoie sa pierzi timp pe drum si prin magazine. Astfel, poti comanda tortul dorit intr-o pauza la serviciu sau chiar in drum spre casa. In plus, poti economisi si bani pe transport si chiar te bucuri de produse delicioase, la preturi foarte bune.

4. Primesti tortul la ora stabilita dinainte

Daca ai un eveniment sau o petrecere si vrei sa iti rasfeti invitatii cu unul dintre cele mai bune torturi pe care le-au mancat vreodata, alege cu incredere Chocolat. Ai posibilitatea de a comanda tortul in avans si de a-l primi la data si ora care iti convin cel mai mult. Nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu ai loc in frigider: poti primi tortul imediat inainte sa inceapa petrecerea sau chiar in timpul ei, ca o surpriza placuta.

5. Nu sunt doar foarte bune, dar arata si bine!

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam si faptul ca torturile nu sunt doar delicioase, ci arata si foarte bine, astfel incat impresioneaza din toate punctele de vedere. Asa ca fotografiaza-le si bucura-te de imagini delicioase de la petrecere!

Speram ca te-am convins sa alegi torturi delicioase de la Chocolat!

Sursa foto: https://www.chocolat.com.ro/tort-l-harmonie-1050.html

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului