Deserturi

#retete tort halloween #decorare tort halloween #tort halloween # retete halloween #halloween #desert

7 idei de decorare a tortului pentru Halloween

In perioada Halloween-ului cele mai neobisnuite idei iau nastere. Totul este decorat astfel incat sa fie integrat in tema generala a sarbatorii, iar inviatii de la masa ta se vor bucura de imaginile infricosatoare pe care le aduci prin prezenta detaliilor de tipul liliecilor, sangelui sau imaginilor neobisnuite. Iata cateva idei de decorare a torului pentru Halloween care vor impresiona prietenii si familia:

 

1. Tort de ciocolata cu lilieci

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Liliecii sunt prezenti in orice decor de Halloween, asadar nu pot sa lipseasca de pe torul tau festiv. Ei pot sa fie facuti din ciocolata si pusi pe un bat infipt in tort pentru a aduce un sentiment de frica la masa ta speciala.

2. Tort bantuit de fantome din zahar

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Un tort de ciocolata din care se prelinge umplutura si pe care sunt puse mici fantome formate din zahar, poate sa atraga si sa sperie cu adevarat spiritele rele. Asadar, poate sa fie o varianta usor de realizat si o alegere buna pentru masa festiva.

3. Tort cu semiluna si lilieci

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Un tort decorat cu luna in crestere poate sa arate infricosator, mai ales daca este decorat cu cativa lilieci care zboara pe deasupra lui, pentru a arata faptul ca noaptea este un moment de frica.

4. Tortul paianjen

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Paianjenul este din nou prezent in orice tip de decor de Halloween, asadar nu ai cum sa dai gres atunci cand alegi aceasta varianta pentru ziua festiva. Poti sa decorezi un tort simplu cu mici paianjeni sau poti chiar sa faci tortul cu totul in acea forma. Prima varianta este simplu de facut din pasta de zahar pusa peste martipan.

5. Tort dovleac plin cu bomboane

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Cu totii stim obiceiul de a merge la colindat, unde copiii primesc bomboane atunci cand merg din casa in casa in cartier in noaptea de Halloween. Aceste bomboane sunt puse de obicei in galetuse sau in doveci. De aceea un tort care sa arate acest obicei poate sa fie de efect si sa impresioneze toti oamenii care vin la masa data de acest eveniment.

6. Tortul cosciug cu mumie

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Acest tort nu este dificil de realizat. Tot ce trebuie sa faci este sa ii dai forma tipica de cosgiug, taind aluatul si toate straturile cu ajutorul unui cutit bine ascutit. Apoi ii poti pune glazura pe deasupra si poti sa ornezi in orice fel iti doresti. Poti alege chiar sa scrii RIP pe deasupra. Cosciugul este asociat cu moartea, iar aceasta varianta de a face un tort este potrivita pentru Halloween, care este o sarbatoare a lumii de dincolo.

7. Tort insangerat

Sursa foto: goodhousekeeping.com

Tortul acesta este simplu si de efect, simbolizand ceea ce reprezinta Halloween-ul dintr-o singura privire. Tortul alb este ajutat de o glazura care curge rosie. Aceasta reprezinta sangele, iar deasupra poate sa fie infipt un cutit pentru a crea o imagine din ce in ce mai infricosatoare. Sangele este prezent in decoratiunile de Halloween, asadar acest tort se incadreaza perfect in imaginile dorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete