Batoanele cu stafide si caise sunt potrivite pentru micul dejun, alaturi de o cafea sau lapte. Sunt gustoase si aromate si iti ofera energia de care ai nevoie pentru intreaga zi.
Ingrediente pentru batoanele cu stafide si caise
120 grame unt
115 ml sirop de artar
55 grame zahar brun
175 grame fulgi de ovaz
55 grame nuca de cocos
55 grame caise uscate tocate
55 grame stafide.
Cum se prepara batoanele cu stafide si caise
Intr-o cratita amesteca untul cu siropul de artar si zaharul. Amesteca bine, pana cand zaharul se dizolva si untul se topeste.
Adauga fulgii de ovaz, nuca de cocos, caisele si stafidele. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptoul incins pentru 40 de minute.
Cand este gata, scoate prajitura si taie in patratele. Lasa apoi sa se raceasca.
Cum se servesc batoanele cu stafide si caise
Batoanele cu stafide si caise se servesc ca atare.
#retete #stafide #deserturi #caise #batoane #batoane cu stafide
Batoane cu stafide si caise
Batoane cu stafide si caise Batoanele cu stafide si caise sunt potrivite pentru micul dejun, alaturi de o cafea sau lapte. Sunt gustoase si aromate si iti ofera energia de care ai nevoie pentru intreaga zi.- 2012-05-25 2012-05-25
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr