Deserturi

#retete #stafide #deserturi #caise #batoane #batoane cu stafide

Batoane cu stafide si caise

Batoanele cu stafide si caise sunt potrivite pentru micul dejun, alaturi de o cafea sau lapte. Sunt gustoase si aromate si iti ofera energia de care ai nevoie pentru intreaga zi.

Ingrediente pentru batoanele cu stafide si caise


120 grame unt
115 ml sirop de artar
55 grame zahar brun
175 grame fulgi de ovaz
55 grame nuca de cocos
55 grame caise uscate tocate
55 grame stafide.

Cum se prepara batoanele cu stafide si caise

Intr-o cratita amesteca untul cu siropul de artar si zaharul. Amesteca bine, pana cand zaharul se dizolva si untul se topeste.

Adauga fulgii de ovaz, nuca de cocos, caisele si stafidele. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptoul incins pentru 40 de minute.

Cand este gata, scoate prajitura si taie in patratele. Lasa apoi sa se raceasca.

Cum se servesc batoanele cu stafide si caise

Batoanele cu stafide si caise se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului