Un desert de care te poti bucura mult timp sunt biscuitii cu ciocolata . Foloseste nuca pentru a-i face crocanti si deliciosi.
Ingrediente pentru biscuiti de ciocolata
- biscuiti sarati
- 1 cana de unt
- 2 cani fulgi de ciocolata
-
2/3 cana nuca
Cum se prepara biscuitii de ciocolata
Pune zaharul si untul intr-o tigaie si lasa pe foc pana cand compozitia incepe sa fiarba. Lasa-o 3 minute la fiert, dar nu uita sa amesteci mereu.
Aseaza biscuitii intr-o tava, pe o hartie de copt unsa cu ulei, astfel incat sa obtii un pat din biscuiti. Apoi toarna peste biscuiti compozitia din tigaie. Da tava la cuptor, la 220 grade Celsius, pentru 5 minute.
Apoi scoate tava si imprastie deasupra biscuitilor fulgii de ciocolata. Acestia se vor topi, astfel incat poti sa-i intinzi mai bine ciocolata lichida pe biscuiti.
Dupa ce ii invelesti in ciocolata, presara nuca pisata pe biscuiti. Lasa-i sa se raceasca. Dupa ce se racesc ii poti taia in forma dorita.
Cum se servesc biscuitii de ciocolata
Se servesc la temperatura camerei.