Deserturi

#biscuiti #ciocolata #nuca

Biscuiti de ciocolata

Un desert de care te poti bucura mult timp sunt biscuitii cu ciocolata . Foloseste nuca pentru a-i face crocanti si deliciosi.

Ingrediente pentru biscuiti de ciocolata
 

  • biscuiti sarati
  • 1 cana de unt
  • 2 cani fulgi de ciocolata
  • 2/3 cana nuca
     

Cum se prepara biscuitii de ciocolata
 

Pune zaharul si untul intr-o tigaie si lasa pe foc pana cand compozitia incepe sa fiarba. Lasa-o 3 minute la fiert, dar nu uita sa amesteci mereu.
Aseaza biscuitii intr-o tava, pe o hartie de copt unsa cu ulei, astfel incat sa obtii un pat din biscuiti. Apoi toarna peste biscuiti compozitia din tigaie. Da tava la cuptor, la 220 grade Celsius, pentru 5 minute.

Apoi scoate tava si imprastie deasupra biscuitilor fulgii de ciocolata. Acestia se vor topi, astfel incat poti sa-i intinzi mai bine ciocolata lichida pe biscuiti.

Dupa ce ii invelesti in ciocolata, presara nuca pisata pe biscuiti. Lasa-i sa se raceasca. Dupa ce se racesc ii poti taia in forma dorita.
 

Cum se servesc biscuitii de ciocolata
 

Se servesc la temperatura camerei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului