Biscuitii pentru cafea din malai sunt usor de preparat, aromati si gustosi. Sunt ideali pentru gustarea de la cafea sau ceai. Ii poti servi si cu diverse gemuri si dulceturi.
Ingrediente pentru biscuitii pentru cafea din malai
210 grame faina
70 grame malai
200 grame zahar
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita sare
2 oua
coaja rasa de la o lamaie
1 lingurita esenta de vanilie
55 grame unt
100 grame nuci tocate.
Cum se prepara biscuitii pentru cafea din malai
Incalzeste cuptorul la 170 de grade. Unge cu unt si tapeteaza cu hartie de copt o tava. Intr-un bol, amesteca faina cu malaiul, zaharul, bicarbonatul si sarea.
In alt bol, amesteca ouale, coaja de lamaie si vanilia. Adauga aceasta compozitie peste faina si amesteca bine. Adauga nucile si mai amesteca, pana se incorporeaza bine.
Transfera alutul pe o suprafata neteda si mai framanta cateva minute. Imparte aluatul in doua si formeaza doua rulouri. Taie apoi in felii si asaza pe tava. Da la cuptor pentru 40 de minute.
Cum se servesc biscuitii pentru cafea din malai
Biscuitii pentru cafea din malai se servesc ca atare.