Ingrediente:
- 3/4 cana lapte condensat, indulcit
- 400 grame fulgi de cocos
- 1/2 lingurita extract de migdale
- un praf de sare
- 24 migdale intregi, neprajite
- 1/2 cana ciocolata neagra, topita
Cum se prepara:
Intr-un castron incapator adauga laptele, fulgii de cocos, esena de migdale si un praf de sare. Amesteca compozitia foarte bine, pana la omogenizare.
Formeaza din aceasta 24 de bilute de marime egala si aseaza-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Pune pe fiecare biluta cate o migdala.
Adauga tava la cuptorul incins la 180 de grade timp de 15-17 minute sau pana devin aurii. Scoate tava din cuptor si lasa bomboanele sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit glazureaza bomboanele cu ciocolata topita.
Cum se servesc:
Bomboanele de nuca de cocos si migdale pot fi servite alaturi de o cupa cu sampanie.
Sursa foto: southernliving.com