Briosele pot fi personalizate cu oua de Paste , pentru un aspect festiv, potrivit pentru aceasta sarbatoare.
Ingrediente pentru briose cu oua de Paste
- 2 oua, batute
- 1 ½ cani lapte
- 2 cani faina
- 2 cani ovaz
- ½ cana zahar
- ¾ cana ulei vegetal
- 2 linguri praf de copt
- 1 ½ lingurita sare
- 1 cana stafide
-
oua crude
Cum se prepara briosele cu oua de Paste
Amesteca faina cu ovazul, zaharul, praful de copt si sarea. Intr-un alt castron, amesteca ouale batute, laptele, stafidele si uleiul. Apoi aceasta compozitie toarna-o peste cea cu faina si amesteca, pentru a obtine un aluat.
Umple formele pentru briose cu aceasta compozitie. Apoi spala bine ouale crude, vopseste-le cu colorant alimentar, lasa-le sa se usuce bine si apoi pune cate un ou in fiecare briosa .
Da briosele la cuptor 20 de minute, la 220 grade Celsius.
Cum se servesc briosele cu oua de Paste
Se servesc dupa ce au ajuns la temperatura camerei.