Briosele cu zmeura sunt pufoase, gustoase si foarte aromate. Sunt potrivite pentru micul dejun, alaturi de cafea sau ceai. Le poti servi si atunci cand ai invitati, ornate cu crema de branza si zmeura proaspata.
Ingrediente pentru briosele cu zmeura
- 1 ou batut
- 190 grame faina
- 200 grame zmeura
- 200 ml lapte
- 100 grame unt topit
- 20 grame zahar
- 20 grame praf de copt
-
sare.
Cum se prepara briosele cu zmeura
Intr-un bol amesteca faina cu zaharul, praful de copt si sarea.
In alt bol amesteca oul cu laptele si untul topit.
Adauga apoi aceasta compozitie peste faina.
Amesteca bine, astfel incat toate ingredientele sa fie combinate .
Adauga zmeura si amesteca.
Unge cu unt o tava cu forme de briose .
Toarna aluatul in formele de briose.
Da tava la cuptorul incins pentru 30 de minute.
Cum se servesc briosele cu zmeura
Briosele cu zmeura se servesc ca atare. Le mai poti servi si cu crema moale de branza si zmeura proaspata.