Checul de dovlecei se prepara rapid, este gustos si ideal pentru momentele in care ai musafiri neasteptati. Se serveste ca atare.
Ingrediente pentru checul de dovlecei
200 grame unt
200 grame zahar
2 oua
1 dovlecel mare
1 mar
200 grame faina
sare
2 grame praf de copt
5 grame scortisoara
60 grame nuci tocate
80 grame stafide.
Cum se prepara checul de dovlecei
Intr-un bol amesteca untul cu zaharul pana obtii o crema omogena. Adauga pe rand ouale, amestecand bine. Rade dovlecelul si marul si stoarce bine pentru a inlatura toata apa. Adauga apoi in compozitia cu zahar si unt.
In alt bol amesteca faina, sarea, praful de copt si scortisoara. Adauga si compozitia cu dovlecel. Amesteca bine. Incorporeaza si nucile si stafidele.
Toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Da tava la cuptor pentru o ora.
Cum se serveste checul de dovlecei
Checul de dovlecei se serveste ca atare.
#retete #chec #dovlecei #deserturi #chec de dovlecei
Chec de dovlecei
Chec de dovlecei Checul de dovlecei se prepara rapid, este gustos si ideal pentru momentele in care ai musafiri neasteptati. Se serveste ca atare.- 2012-06-05 2012-06-05
Articole din deserturi
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa