Ingredientele de care ai nevoie:
- 200 de grame de faina,
- 200 ml apa calda,
- 100 de grame de indulcitor Stevia sau 150 grame de zaher normal,
- 60 ml ulei de floarea soarelui,
- 16 grame de praf de copt,
- 2 oua intregi
- Pentru decor: zahar pudra.
Toarna apa calda intr-un vas, apoi adauga faina si indulcitorul. Amesteca bine ingredientele, apoi adauga si uleiul de seminte si cele doua oua intregi. Amesteca din nou bine. Ulterior, se adauga un varf de sare fina si praful de copt. Trebuie sa obtineti un amestec gros si fara bulgari. Tapetati o tigaie rotunda cu hartie de copt si transferati in ea aluatul. Coaceti checul intr-un cuptor preincalzit, timp de aproximativ 40-45 de minute. Odata ce este gata, scoateti-l din cuptor si, cand s-a racit, presarati-l cu zahar pudra.