”Se iau 50 de grame de biscuiti integrali, se piseaza si se aseaza intr-o tava de copt. Separat, se bat doua oua intregi cu mixerul, cu 10 linguri de indulcitor stevia, cu putina esenta de vanilie si se adauga aproximativ 250 de grame de crema de branza degresata. Se mixeaza bine toate ingredientele ca sa nu existe cocoloase, se toarna peste biscuitii pe care i-am asezat in tava. Se pune apa intr-o tava in cuptor, apoi se da compozitia asezata frumos in forma, la cuptor, la aproximativ 150 de grade, pentru 40 de minute. Compozitia trebuie sa fie moale cand o scoti de acolo, sa tremure putin la mijloc, ca gelatina. Dupa 40 de minute se opreste cuptorul si o lasam la racit, asa, cu usa intredeschisa a cuptorului. Dupa ce se raceste complet, se baga la frigider”, a spus Gabriela Cristea pentru Click.
Pentru Gabriela Cristea, gatitul este o pasiune. II place foarte mult sa isi incante sotul si cele doua fetite cu preparate speciale, facute in casa.
”Eu am gatit inca de dinainte de a incepe aceasta nenorocire, aceasta pandemie. Am gatit un pic mai multe dulciuri in perioada asta, ca sa ne alintm putin pentru ca nu am putut sa iesim din casa si atunci trebuia sa ne refugiem cumva in ceva si uite ca ne-am refugiat putin in mancare, cred ca e cazul tuturor! Da, eu gatesc mult si am o pasiune, deja nici nu cred ca pot sa-l numesc hobby. Deja prietenii mei spun ca as putea sa imi deschid oricand o cofetarie sau un restaurant chiar!”, a marturist Gabriela Cristea pentru click.ro.