Deserturi

#ciocolata #retete #deserturi #fursecuri #fulgi de ovaz #fursecuri cu ciocolata

Fursecuri cu fulgi de ovaz si ciocolata

Fursecurile cu fulgi de ovaz si ciocolata se prepara rapid, sunt gustoase si ideale pentru micul dejun sau gustare.

Ingrediente pentru fursecurile cu fulgi de ovaz si ciocolata


225 grame unt
180 grame faina
5 grame sare
5 grame bicarbonat de sodu
5 grame scortisoara
3 grame nucsoara
200 grame zahar brun
100 grame zahar alb
2 oua batute
5 ml extract de vanilie
10 ml apa
300 grame ciocolata amaruie
200 grame nuci
200 grame nuca de cocos
500 grame fulgi de ovaz.

Cum se prepara fursecurile cu fulgi de ovaz si ciocolata

Intr-o cratita incinge untul pana se topeste uniform. Mai lasa apoi pe foc pana incepe sa fiarba. Toarna apoi intr-un bol din metal si lasa sa se raceasca putin.

Intr-un bol amesteca faina, sare, bicarbonatul de sodiu, nucsoara si scortisoara. Cu ajutorul unui mixer, amesteca bine untul si adauga treptat zaharul brun si zaharul alb.

Adauga ouale si vanilia si amesteca 5 minute. Adauga apoi amestecul de faina. Aduga si apa, ciocolata, nucile si nuca de cocos. Amesteca bine si adauga si fulgii de ovaz.

Aseaza apoi fursecurile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptorul incins pentru 30 de minute.

Cum se servesc fursecurile cu fulgi de ovaz si ciocolata

Fursecurile cu fulgi de ovaz si ciocolata se servesc ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din deserturi

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului