Ingrediente pentru cake pops
- 18 biscuiti Oreo
- 115 g branza mascarpone/Philadelphia
- 250g ciocolata cu lapte
- 10g unt
Cum se prepara cake pops
Pune biscuitii in robot, adauga crema de branza si mixeaza pana cand obtii o compozitie bine legata. Formeaza intre palme bilute potrivite, infige in fiecare biluta cate un betigas pentru cacke pops si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt. Pune-le in frigider pentru 30 de minute.
Rupe ciocolata in bucatele mici, pune-o intr-o craticioara impreuna cu untul si topeste-o la bain marie. Las-o sa se raceasca un pic, iar dupa aceea scufunda complet bilutele in ciocolata. Scurge-le bine si tavaleste-le imediat prin bomboane mici, colorate, sau prin fistic, midgale ori nuci tocate marunt, apoi asaza-le din nou in tava tapetata si pune-le in frigider pana cand se intareste ciocolata. Sunt grozave!
Sfat: Acesta este desertul ideal pentru petreceri! Trebuie doar sa ai grija sa faci suficiente, fiinca toata lumea va dori sa se infrupte din ele.
Sursa: "Retete pentru micile gospodine" – Laura Adamache, editura Sian
Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com